0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Search Site

Het gaat niet om de bescherming van apparaten, het gaat om de bescherming van je klanten. Met Kaspersky Internet Security bied je klanten een slimmere manier om hun digitale leven te beschermen. Ze kunnen internetten, streamen, shoppen en social media gebruiken terwijl bekroonde beveiliging ze beschermt tegen virussen, spam, phishing en gevaarlijke websites. En wanneer ze online gaan, zelfs bij gebruik van een openbare WiFi-verbinding, beschermen wij hun identiteit, gegevens en communicatie.

BESCHERMT met bekroonde beveiliging: cloudgebaseerde beveiliging beschermt het digitale leven van je klanten tegen virussen, spam, identiteitsdiefstal en banner advertenties*.

ONDERSTEUNING voor pc, Mac en mobiel: wat voor computers en Android-apparaten ze ook gebruiken, wij zorgen ervoor dat je klanten veilig zijn. Als een telefoon of tablet kwijtraakt, kunnen ze die op afstand opsporen, vergrendelen en wissen.

VERDEDIGT de privacy van je klanten en nog veel meer: phishing, tracking en spyware doen veel meer dan alleen de dag van je klanten verpesten. Daarom beschermen wij persoonlijke gegevens, voorkomen we dat online gedrag wordt gevolgd** en verhinderen we dat de webcam van gebruikers wordt gebruikt om op afstand ongewenst mee te kijken**. Gebruikers kunnen ook beveiligingscodes instellen voor belangrijke apps op hun Android-apparaten.

VERBINDT op een veiligere manier: wanneer je klanten online gaan, beschermen wij hun identiteit, gegevens en communicatie, zelfs bij gebruik van een openbare WiFi-verbinding. Zo kunnen je klanten internetten, streamen en social media gebruiken terwijl hun privacy wordt beschermd.**

BESCHERMT tijdens online winkelen en bankieren: wanneer je klanten online bankieren of winkelen, voegen we extra beveiligingslagen toe om te voorkomen dat dieven geld stelen.**

BESCHERMT kinderen online: omdat er zoveel online gevaren zijn voor kinderen, maken wij het je klant gemakkelijker ze te beschermen. Ouders kunnen ongepaste websites en content blokkeren en bepalen hoe hun kinderen sociale netwerken gebruiken.**

PRESTEERT op de achtergrond zonder vertraging: we hebben beveiliging met efciëntie gecombineerd, zodat alle beschermde apparaten optimaal presteren en gebruikers meer tijd hebben voor leuke dingen.

VEREENVOUDIGT de online beveiliging va&n je klanten: online beveiliging is voor je klanten heel eenvoudig en op elke plek met een internetverbinding te beheren. Bovendien krijgen ze met één muisklik deskundige technische ondersteuning.

*Alleen voor pc
**Alleen voor pc's en Mac-computers

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaspersky 2018

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)